As. maandag 15 juli is de deadline voor de aanleg van glasvezel in onze kern. Voor die datum moet minstens 35% van de inwoners mee doen om de aanleg te realiseren.
We staan op dit moment op 20%, dus we zijn er nog niet! Heeft u zich al aangemeld? Zo nee, waarom zou u zich aan moeten melden:

- glasvezel is de toekomst en heeft veel meer (uitbreidings)mogelijkheden dan het kabelnetwerk (snelheid is ook altijd stabiel)
- u verbetert uw concurrentiepositie t.o.v. andere aanbieders, omdat er uit meer te kiezen valt
- er zijn, in tegenstelling tot het buitengebied, GEEN extra kosten verbonden met de aansluiting (later aansluiten kost wel geld!)
- u zit er maximaal één jaar aan vast en kunt dan alsnog besluiten over te stappen naar een andere aanbieder. (maar de aansluiting ligt er dan al wel)

Als VDVV kunnen we u alleen maar aanraden om mee te doen en zich aan te melden. Er is keuze uit 5 aanbieders (2 zakelijk) en meer informatie hierover kunt u vinden op:
https://oudeijsselstreek.glasvezelbuitenaf.nl of bij o.a. Phonehouse (Gendringen) en Compusell (Ulft).
Wilt u GWVV ondersteunen dan is het aan te raden een abbonement af te sluiten via Phonehouse. Zij krijgen per aansluiting een sponsorbedrag.