Zoals u wellicht gemerkt heeft zijn we de afgelopen periode flink gevorderd met de herinrichting van de Hoofdstraat te Varsselder.

impressie Hoofdstraat2

Via deze mail willen we u als direct aanwonende en/of belanghebbende graag informeren over de bereikbaarheid ten tijde van de komende feestdagen. Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 zullen er geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Op maandag 7 januari 2019 zullen de werkzaamheden weer hervat gaan worden door Hoornstra Infrabouw.

 Op dit moment zijn we nog druk doende om fase 2 (wegvak tussen de Leemlandseweg en Achter de Molen) zoveel als mogelijk gereed te krijgen voor de komende feestdagen. Helemaal gereed gaat echter niet lukken. Om schade aan nieuw werk te voorkomen betekent dat dit wegvak afgesloten blijft voor doorgaand verkeer.Op de afbeelding onderraan deze pagina kunt u zien om welk gedeelte dit gaat.

Concreet houdt dit in dat het inrijden van het werkvak vanaf de zijde Leemlandseweg, Pastoor Balkstraat en Vicarisweg niet mogelijk is. Het werkvak is alleen toegankelijk vanaf de zijde Achter de Molen voor aanwonenden zodat zij tijdens de feestdagen bij huis kunnen komen.

Let wel: inrijden van het werkvak over de puinbaan evenals het gebruik maken van de reeds gereed zijnde parkeervakken en inritten is mogelijk maar is geheel voor eigen risico. Derhalve zijn de gemeente Oude IJsselstreek en Hoornstra Infrabouw niet aansprakelijk voor schade aan voertuigen en/of eigendommen van aanwonenden/derden.

Tot slot verzoek ik u uw vuilcontainer gedurende deze periode buiten het werkvak op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats aan te bieden, gelijk aan zoals u dat nu ook al doet.

 Meer informatie

Mocht u vragen hebben over de inhoud van dit artikel, de uit te voeren werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Dennis Schilderinck (projectleider) en Frank ten Brinke (toezichthouder), beiden te bereiken via telefoonnummer (0315) 292 292 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens alle betrokkenen van de herinrichting van de Hoofdstraat wensen wij u fijne feestdagen en alvast een goed 2019!

 met vriendelijke groet,

D. Schilderinck ( projectleider).

 

Hoofdstraatkerst