Afgelopen najaar heeft er een overleg plaatsgevonden op initiatief van VDVV tussen aanwonenden en de gemeente. Dit n.a.v. de plotselinge actie vanuit de gemeente qua werkzaamheden, zoals het verwijderen van de bomen en de bermverharding.

Tijdens deze bijeenkomst zijn de onderhoudsplannen (groen en grijs) aan de Berghseweg (ventweg)besproken. Door de aanwonenden zijn ook diverse vragen, opmerkingen en suggesties geplaatst over zaken die men ook graag gerealiseerd wil hebben. Deze zijn intern binnen de gemeente besproken.


11 juli as. zal er een terugkoppeling zijn van deze uitgewerkte plannen aan een afvaardiging van aanwonenden.                                                                                    Mocht u als aanwonende van de "ventweg" Berghseweg die avond mee willen denken, dan horen wij dat graag                                                                                           

We streven naar een afvaardiging van maximaal een 5-tal personen. We hebben al een 3-tal aanmeldingen, mocht u als aanwonende nog mee willen denken 11 juli 19:00 uur, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

overleg

Delen