Binnen onze gemeente zijn zowel de wijkagenten als de handhavers opgedeeld in wijken. Doordat deze wijken op elkaar aansluiten, gaan ze regelmatig samen op pad.

wijagenten

Maak kennis met – van links naar rechts op de foto - Karin Rosmulder, Niels Klumper en Antoinet Veldhuizen: de wijkagenten en wijkhandhaver van Ulft, Varsselder-Veldhunten, Etten en Bontebrug. “Samen zetten we ons zo effectief mogelijk in voor een veilige en prettige leefomgeving. Dit doen

wij door veel samen te werken en gezamenlijk de straat op te gaan, met de auto of op de fiets.”

 

Aanspreekpunt per gebied

- Wijkagent Niels Klumper, aanspreekpuntvoor Ulft en Bontebrug.

- Wijkagent Antoinet Veldhuizen, aanspreekpunt voor Ulft, Etten en Varsselder-Veldhunten.

- Wijkhandhaver Karin Rosmulder, aanspreekpunt voor Ulft, Varsselder-Veldhunten, Etten en Bontebrug.

Melding doen of kennismaken? Dit

zijn onze contactgegevens:

- Bij spoed bel 112.

- Als u de politie wel wil spreken maar het geen spoed heeft, kunt u het algemene nummer bellen:

(0900) 8844. De politie kan dan met u in gesprek gaan over zaken die de openbare orde raken. Zoals

vandalisme, bedreigingen, verdachte situaties etc.

- Het telefoonnummer voor handhaving is: (0315) 292 292. Wij kunnen dan met u in gesprek gaan over zaken die de leefbaarheid aantasten. Zoals fout geparkeerde aanhangers, overlast van buren etc.

 

Wij zijn ook te volgen op Instagram:

@wijkagenten_ulft

@karin_handhaving_oij

    Afbeeldingsresultaat voor wijkagent

 

Taken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.