Beste inwoners,

 In verband met persoonlijke omstandigheden zal ik mijn wijkagentschap Ulft Noord, Etten en Varsselder helaas moeten beëindigen. Vermoedelijk zal het eind april al zover zijn.

Na net een jaar in deze wijk werkzaam te zijn geweest kijk ik terug op een prachtige tijd waarin ik samen met jullie geprobeerd heb de wijk veilig en leefbaar te houden.

 Ik zal een andere functie krijgen bij de politie, wat dit gaat worden is nu nog niet duidelijk.

 Uiteindelijk zal er een nieuwe vacature uitgaan voor deze wijk, tot die tijd zal de wijk worden waargenomen door Esther Weening. Esther is een zeer ervaren collega en was al werkzaam in het politieteam Achterhoek-West, cluster Oude IJsselstreek. Ik laat de wijk dan ook met een gerust hart bij haar achter.

 Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst en mogelijk komen we elkaar op een andere wijze wel weer tegen.

 Gegevens van Esther:

 Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

Mocht u mij willen spreken dan kan dat in ieder geval op die momenten. Verder kunt u een afspraak met mij maken voor een gesprek op een ander moment, bij u thuis of in het gebouw van de Hulpwinkel.

 

U kunt mij benaderen via het algemene politienummer 0900-8844, of via een contactformulier in te vullen op politie.nl.

Samen met u werk ik graag aan een leefbare en veilige kern !

BartRuesink    Afbeeldingsresultaat voor wijkagent

 

aken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.