Toneelvereniging “KOM ES KIEKEN” werkt volop aan voorstelling 2024

 

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

 

Sneller als in de politiek, waren de rollen bij “Kom Es Kieken” al in september verdeeld. De regisseur en spelers zijn wekelijks volop actief

in voorbereiding voor het jaarlijkse hoogtepunt van de vereniging.

Wat we al eerder melden is voor 2024 de keuze gevallen op het stuk: “Veur de kat”. Een titel waar je veel kanten mee op kunt, daarom willen we alvast een tipje van de sluier lichten:

 

In deze Achterhoekse komedie zien we hoe weduwe Katrien en haar dochter Anne het gezellig knusse café-pension "de Möllenhof" runnen.

Normaal loopt alles zoals het hoort te gaan, maar als op een dag de kat spoorloos verdwenen is komt daar ineens verandering in. Als dan ook een pension gast niet op tijd aan de ontbijttafel verschijnt en buurman Tappen zich met de zaken van Katrien gaat bemoeien is de rust helemaal ver te zoeken.


Maar misschien weet de adviseur van de familie, meneer Maalman, de rust op “de Möllenhof “ weer te herstellen....... of toch niet?

Hilarische scenes wisselen elkaar af om uiteindelijke aan een mooi slot te komen, maar dat was zeker geen “kat in het bakkie”. Of het naar ieders tevredenheid is? We zullen het zien....

Dit dolkomische toneelstuk is echt op het lijf geschreven voor het team van “Kom Es Kieken”, ze staan nu al te popelen om weer op de planken te kunnen eind maart.

Ook dit keer is de toneelvoorstelling weer zeker de moeite waard om het zelf te beleven, je zult er zeker geen kater aan overhouden.

 

Noteer dus nu al vast wanneer i-j könt komme kieken in ’t Dorpshuus:

 

Zaterdag 23 maart (19.30 u.) en zondag 24 maart (14 u./19.30 u.)

 

De huis-aan-huis kaartverkoop: 24 februari 2024 (10-12 u.)