Gisteren was in 't Dorphuus de viering van het eerste lustrum met een feestje onder de naam 'Heel Varsselder-Veldhunten proeft'.
Ruim 20 dorpsgenoten hadden tijd vrij gemaakt om hun specialiteit te bereiden en te delen met alle andere inwoners en leden van verenigingen uit 't Dorpshuus.
Ruim 250 bezoekers maakten hier graag gebruik van. Van groene taart (toch stiekem sluikreclame voor D66?😉) tot loempias, van broccolischotel tot suikerbrood en van herrencreme tot kipsaté; er werd door iedereen van genoten! WethouderHet feestje werd muzikaal aangekleed door het trio 'Nieuwe Helden' die door het hele Dorpshuus te vinden waren. De conclusie van velen was dat het een geslaagde viering was.

Ook aan de jongste inwoners was gedacht. De kinderen konden geschminckt worden, er waren cupcakes om te versieren en er was een heuse dorpsbioscoop.

SGVV GWVV 5 jaarVanuit het bestuur van 't Dorpshuus nogmaals hartelijk dank aan alle dorpsgenoten die hun gerechten met ons allen wilden delen en natuurlijk ook aan de vrijwilligers en de organisatie die deze dag mogelijk maakten! Het blijkt dus wel dat 't Dorpshuus voor velen dé plek is geworden om elkaar te ontmoeten. Als bestuur van 't Dorpshuus zijn we hier enorm trots op! Voor een sfeerimpressie, zie hieronder de foto´s (met dank aan Nico Marcus)
Delen