De verbouwing van 't Dorpshuus is in volle gang. Ondertussen is er ook een start gemaakt met de voorbereidingen van de nieuwe activiteiten die gepland staan in de nieuwe ruimtes. Eén daarvan is een jeugdhonk. Het is de bedoeling om een deel van één van de nieuwe ruimtes samen met de jeugd uit ons dorp in hun stijl te maken waardoor het meer hun eigen plek wordt. Daarnaast is het de bedoeling om de ruimte zodanig in te richten dat de jeugd er gebruik kan maken van WiFi om te chillen, maar ook een beamer waarop ze b.v. een Playstation kunnen aansluiten om samen te gamen. 

BuurtfondsVoor alle nieuwe activiteiten is een aanvraag gedaan bij de provincie welke nog in behandeling is. Voor het jeugdhonk specifiek is er een bijdrage gevraagd aan het Postcode Loterij Buurtfonds. Zij hebben ons afgelopen week laten weten dat deze aanvraag gehonoreerd wordt en wij € 4000 euro ontvangen voor de ontwikkeling van het jeugdhonk. Hiervoor zijn we hen erg dankbaar!

Uiteraard laten we nog via de website weten hoe en wanneer we van start gaan en waar je je als jongere aan kunt melden. Maar mocht je nu al enthousiast zijn en mee willen helpen denken: we horen graag van je! Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De verbouwing is ondertussen al behoorlijk gevorderd. Afgelopen week werd het eerste deel van het dak dicht gemaakt en het 2e deel volgt aankomende week.
Voor foto's hiervan: