Afgelopen zaterdag is er gestart met de eerste werkzaamheden voor de aanbouw en verbouw van ’t Dorpshuus. De stenen van het pad zijn verwijderd en de fundering is gegraven. Sinds gisteren is ook aannemer Gerritsen begonnen aan de fundering en as. maandag zal het beton hiervoor gestort worden.

Om dit project volledig te realiseren kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers en daarom willen we graag iedereen die wil helpen uitnodigen op as. woensdag 14 oktober om 19:30 uur in ’t Dorpshuus. Daar zullen degenen die ons willen helpen bij dit project, horen hoe de bouw eruit gaat zien, wat er aan hulp nodig is en waar mogelijk wanneer dit ongeveer zal zijn. We hopen uiteraard veel mensen te mogen begroeten. Er is geen specifieke kennis of kunde nodig, alle hulp is welkom. Uiteraard is het wel zo dat we ook mensen met bouwervaring als vrijwilliger zoeken. Dus ben je actief in de bouw of wil je gewoon een handje helpen en onderdeel zijn van dit mooie project? Wees welkom!

Doordat ivm de coronamaatregelen andere ruimtes bezet zijn zitten wij in de sportzaal. Graag hiervoor door de voetbalingang/catacomben lopen en aan de achterzijde er weer uit. Aan de achterzijde van de sportzaal zit de nooduitgang van de sportzaal, die hiervoor even tijdelijk als in en uitgang gebruikt wordt.

Hopelijk tot woensdag!

De eerste foto’s van de werkzaamheden zijn al te vinden op mijnalbum.