Iedereen zal ongetwijfeld de nieuwe maatregelen van afgelopen dinsdag, met betrekking tot het coronavirus hebben meegekregen.

't Dorpshuus blijft gewoon open en heeft het coronaprotocol aangepast. Deze is hier te vinden.
Dit houdt in dat er in het Dorpshuus 3 ruimtes zijn die apart van elkaar (met eigen in-/uitgang en geen kruisende looproutes) gebruikt kunnen worden
met maximaal 30 personen per ruimte (excl. barvrijwilliger(s)).
Daarnaast is inloop in de gemeenschapsruimte, waar de horeca zich bevindt, beperkt tot 21:00 uur 's avonds en sluit de bar om 22:00 uur.
De ruimtes kunnen wel langer gebruikt worden, omdat deze geen horecafunctie hebben. We zijn ook nog in overleg met de gemeente, omdat ons gebouw door de multifunctionaliteit bij een aantal regels tussen wal en schip valt. Hierover hopen we zo spoedig mogelijk duidelijkheid te kunnen geven.

Ook hoe en of er een advies komt over het gebruik van mondkapjes is nog onduidelijk. Wij wachten hier op meer informatie van de rijksoverheid die uiterlijk morgenavond om 18:00 uur bekend zal worden. Wij houden ons aan deze adviezen. Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Alleen Samen RGB png