In ‘t Dorpshuus zijn wij al weer druk bezig met de barplanning voor komend seizoen. Wij zien het compleet maken van de vrijwilligersplanning voor komend seizoen als een uitdaging. De belasting komt op dit moment te vaak op dezelfde personen neer. Hoe meer vrijwilligers er een bardienst willen draaien, hoe minder vaak dezelfde personen moeten worden ingepland.

Daarom willen wij iedereen in ons dorp vragen bij interesse je aan te melden als barvrijwilliger. Één of een paar keer per jaar een bardienst willen draaien van meestal rond de 3 uur zou ons al zeer helpen. Daarbij kun je ook een vereniging uit ons dorp naar keuze ondersteunen door een euro per gemaakt uur aan hen te laten doneren.
Op het moment zoeken we nog vrijwilligers voor de volgende dagen:

- Maandagavond van 21.00 tot 00.30 uur
- Donderdagavond van 21.00 tot 00.30 uur
- Zondag

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij de horecacommissie (Rik Fisser, Petra Ditters en Like Immink). Ook als je het nu nog niet weet, maar eventueel wel interesse hebt laat het dan even weten. We nemen je op in onze maillijst zodat je op de hoogte blijft van in te plannen bardiensten. Laten we er samen voor zorgen dat we ook volgend seizoen weer trots kunnen zijn op de kracht van ons dorp.