' t Dorpshuus is ondertussen al 8 jaar het thuishonk voor de vele verenigingen van ons dorp. Als bestuur proberen wij het Dorpshuus ook steeds meer de huiskamer van het dorp te maken zodat echt iedereen, verenigingslid of niet, zich er thuis voelt. Door wat aanpassingen in de gemeenschapsruimte met o.a. de realisatie van een spellen en boekenkast hebben we hier al wat stappen in gezet.

Een volgende stap is vervolgens om de ruimtes in het gebouw een naam te geven. Naast dat er nu vele namen gebruikt worden voor één ruimte (nieuwe zaal of multifunctionele ruimte, gemeenschapsruimte of ontmoetingsruimte) wat voor verwarring zorgt, geven deze namen de ruimtes ook niet echt een 'huiselijk' en lokaal gevoel.

Om de ruimtes van mooie namen te kunnen voorzien willen we iedereen vragen om ons ideeën hiervoor te sturen. Ideeën kunnen mooie plekjes zijn die in of om ons dorp te vinden zijn, maar b.v. ook bekende of markante persoonlijkheden uit ons dorp.
Onze oproep daarom aan u om met ons mee te denken en de ruimtes in het Dorpshuus een mooie naam te geven. Dit kan door uw idee per e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te reageren op dit bericht via de sociale media van Varsselder-Veldhunten. Deadline hiervoor is 9 juni. We zijn erg benieuwd en hopen op veel ideeën!