Zoals al eerder aangegeven in nieuwsberichten over 'Dorpshuis van het jaar' zou er nog meer informatie volgen over 1 december, de dag waarop in Arnhem de uitslag bekend gemaakt wordt. Verschillende mensen die geinterviewd zijn gaan mee, maar ook vrijwilligers en bestuursleden van 't Dorpshuus.
Er zijn nog plekken over in de bus die georganiseerd is door het bestuur van 't Dorpshuus. Zin om mee te gaan? Meld je dan aan!

De kosten om mee te gaan met de bus zijn ca. € 10,- p.p. (exacte kosten volgen). Verdere uitleg over betaling volgt voor degenen die mee kunnen.

Wil je mee naar Arnhem stuur dan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een e-mail met als titel ‘aanmelding DVHJ Arnhem 1 Dec’ en daarin de naam van degene die mee wil.  De plaatsen gaan wij op basis van binnenkomst van de e-mails de vergeven. Mochten er toch nog meer plaatsen vrij komen dan worden deze ook weer op basis van binnenkomst van de e-mails bepaald.

Degenen die mee kunnen ontvangen van ons hiervan een bevestiging per e-mail.
We zoeken ook nog enthousiastelingen die het leuk lijkt om een banner/bord te maken waarmee wij als Varsselder-Veldhunten/Dorpshuus herkenbaar zijn in het provinciehuis.

Er is ook besloten om na de finale in Arnhem een extra happy hour voor iedereen in ’t Dorpshuus te organiseren waarbij we samen de aflevering over ons Dorpshuus kunnen bekijken op groot scherm. En wie weet te vieren dat we de winnaar zijn... Dit happy hour is gepland vanaf 18:00 uur op zaterdag 1 december. Wij zullen, vanwege het tijdstip, ook zorgen voor wat snacks. We hopen iedereen, of je nou aanwezig was in Arnhem of niet, te mogen begroeten en er samen een gezellige avond van te maken. Want samen met alle vrijwilligers en verenigingen hebben we deze nominatie bereikt.

Dorpshuis van het jaar - de Bus