foto van uitreiking donatie van Sam
 
 De heren Vet en Giesen van Oersterk Ulft onvangen de envelop van voorzitter Mart van Aalst
 
 
 
 
 
Het onderstaand stukje willen wij jullie onder de aandacht brengen:
 
Op 22 november viel er een brief bij 1 van de kaderleden van de Kivada uit Varsselder in de bus van de goede doelen winkel Sam uit Terborg.
Hierin stond vermeld dat er 2 personen van de Kivada Varsselder uitgenodigd waren om op 29 november tussen 16:00-18:00 onder het genot van een hapje en een drankje een donatie in ontvangst te mogen nemen.
Hieraan hebben wij uiteraard gehoor gegeven en zijn er naar toe gegaan en het wat en hoe kun je hieronder lezen.
 

Stichting SAM, De Goede Doelen Winkel heeft j.l zaterdag, 29 nov diverse instanties gelukkig gemaakt met een gulle donatie. Blij verrast waren de genodigden met een steuntje in de rug van SAM. Ieder op zijn eigen manier wisten ze ons te overtuigen van hun noodzaak, wij waren onder de indruk van hetgeen ze ons te vertellen hadden. Het betoog van de hulpverleners sprak iedereen aan.. Zeker in deze tijd van bezuinigen is er voor velen geen instelling meer, waar ze nog op kunnen rekenen.

 

De Vereniging Aangepaste Sport Achterhoek was blij. Ook zij proberen hun zwembad instant te houden.

Kinderkampen van Terborg- Silvolde en Varsselder kunnen nu verder voor het komende jaar. Zij moeten het ook doen met een klein budget om het prachtige werk wat zij doen voor de kinderen voort te zetten.

Dierenasiel Doetinchem is een vaste genodigden ,voor hen is het nooit genoeg en voelen zich zeer vereerd weer aanwezig te moge zijn.

Ans van Remmen van Basisschool De Woelwaters uit Ulft was bijzonder verrast, zij kan nu de benodigde lesmaterialen waarop ze gehoopt hadden inkopen.

Toon en Petra Lesterade van Opvang Noach uit Halle waren blij dat er aan hun gedacht is, zij maken veel kosten die moeilijk te dekken zijn.

Stichting De Villa, opvanghuis voor thuis en daklozen. Mw Anneke Kelderman is ons bijzonder dankbaar voor de enveloppe die zij mocht ontvangen.

De Stichting Oersterk uit Ulft is j.l. september gestart met een dagbesteding voor kinderen met een beperking.

Michel Vet en Tonnie Giesen zijn de initiatiefnemers. Zeer moedige mensen, zij hebben nog een heel traject te gaan. Zorgappartementen

De Vlinder uit Gaanderen zij startte in het witte kerkje in Gaanderen met kleinschalig wonen aan jongeren die een beperking hebben. Er moet nog veel werk verricht worden voor het zover is. Zo had ieder zijn eigen verhaal en werden we weer eens met de neus op de feiten gedrukt.
Het was een gezellige middag met veel gelukkige en dankbare mensen!!

Mart van Aalst Sec/Penm. van Stichting S.A.M. De Goede Doelen Winkel.

 

Namens het kaderteam van de Kivada willen wij hen dan ook

               

 

HARTELIJK BEDANKEN VOOR DEZE DONATIE