Federatief Schuttersconcours 7 September 2014

 

Zoals inmiddels reeds bekend zullen wij in Varsselder-Veldhunten een federatief schutters concours organiseren!!!

 

Er zullen volgens opgave 41 schutterijen/korpsen aan deel nemen wat betekent dat wij zo’n kleine 2000 mensen mogen ontvangen excl. de bezoekers. Buiten het groot aantal aanmeldingen zijn wij ook vereerd dat er een delegatie met de Europese koning aanwezig zal zijn. Wij als Gilde zijn hier zeer verheugd over, maar waar we zeker erg content mee zijn is dat we het niet alleen als Gilde gaan organiseren.

 

Ja het is een Gilde feestje maar wij hebben ons opgegeven voor dit concours om Varsselder-Veldhunten extra op de kaart te kunnen zetten en dat we met trots onze geweldige accommodatie mogen en kunnen tonen aan zoveel mensen.

 

Zoals vermeld gaan wij er een totaal Varsselder-Veldhunten feestje van maken en een enthousiast comité bestaande uit verschillende verenigingen is dan ook al volop in de voorbereiding met van alles bezig.

 

Het is de bedoeling dat wij jullie op de hoogte houden van de stand van zaken en ja er is grote kans dat er een beroep op u gedaan wordt.

 

Wij verheugen ons als comité nu al op dit kleurrijke gebeuren en hopen en vertrouwen erop dat wederom een staaltje van voor-met en door ons allen zal worden!

 

Namens de commissie,

 

Voorzitter OLV Gilde

 

Andre Bussink

                            

 

 

Delen