thumb Lichtjestocht 028Lichtjestocht met start en afsluiting vanuit de kerk op 23 december

Starten kan tussen 18:00 en 19:00 uur

Wat is de lichtjestocht?:

Tijdens de Kerstlichtjestocht waant u zich even terug in de tijd dat het kindje Jezus werd geboren. Stel dat het 2015 jaar geleden allemaal in Varsselder-Veldhunten gebeurd was. Hoe had het eruit gezien ?

Tijdens een route van ca. 1 kilometer loopt u met een lichtje door het kerstverhaal en ontmoet zo Romeinse soldaten, de Wijzen uit het Oosten, Jozef en Maria en vele anderen uit het Bijbelse kerstverhaal. De route wordt verlicht door vele kaarsjes gemaakt door de kinderen van de basisschool en de fragmenten uit het kerstverhaal komt u vanzelf tegen. Aan het einde in de kerk is er nog de warme chocomelk waar u al luisterend naar kerstliederen van kunt genieten. In de kerk staan bovendien dit jaar meerdere kerstgroepen uitgestald. Van heel vroeger tot nu, uit eigen plaats of van ver. Bij de Kerstlichtjestocht beleeft u een sfeervolle start van de kerstdagen.

Deze tocht is voor iedereen goed te doen. Met name voor de kinderen, maar zeker ook hun ouders, en grootouders , buren vrienden .....iedereen is welkom.

We hopen u te zien op 23 december tussen 18.00 en 19.00 uur in de Kerk.

En heeft u ook een mooie kerstgroep die u op deze dag wilt laten zien, neem dan gerust contact op met iemand van de organisatie.

We houden u tzt op de hoogte via de dorpssite en het mededelingenbord bij de kerk.

Groeten van de vrijwilligers,
Diane Kock, Karin Boland ,Maria Delleman, Nelleke Wissing

thumb Lichtjestocht 030