Op woensdag 2 november om 19.00 uur (niet 18:00 uur zoals vermeld in de Verbinding) in de kerk en op het kerkhof:
allerzielenvoorzijde

Allerzielen viering


Aansluitend aan deze viering bezoeken we het kerkhof met de graven van onze geliefden. Voorgangers zijn uit de vrijwilligersgroep. Het koor Sereen zorgt zowel in de kerk als op het kerkhof voor de muzikale omlijsting.
De kinderen van de basisschool zullen dit jaar de medewerking verlenen met hun op school gemaakte lichtjes.
U kunt uw persoonlijke intenties tot kort voor aanvang van de viering doorgeven.De tuinploeg 2.0


Na herhaalde oproepjes is er gelukkig weer een nieuwe tuinploeg opgestaan die het onderhoud verricht op het kerkhof. Veel bezoekers aan het kerkhof was dit al opgevallen en hebben hier al positief op gereageerd. Al deze complimenten doet deze nieuwe tuinploeg goed.
Elke dinsdagavond waren er mensen genoeg om de tuin er weer keurig uit te laten zien, en mensen om deze tuinploeg van een kopje koffie te voorzien in het trefpunt.
Nu de dagen korter worden is het onderhoudsmoment verschoven naar de dinsdagochtend met een wat kleinere groep tuinmannen. Tja, niet iedereen is al overdag beschikbaar, maar de wintertuin heeft ook niet zoveel handen nodig. Volgend voorjaar zal er weer in de avond gewerkt gaan worden en zal de tuinploeg weer compleet zijn. Ontzettend bedankt hiervoor namens iedereen.