Onderstaande oproep heeft in de Verbinding gestaan.
Helaas zijn er geen reacties binnen gekomen. Wij vragen uw aandacht voor het volgende:

Jarenlang zijn de tuin en het kerkhof te Varsselder tot in de puntjes verzorgd door de tuinploeg. Dat de mensen van de tuinploeg goed werk leverden is zelf de carnavalsvereniging opgevallen zodat de tuinploeg zelfs een beker in ontvangst mocht nemen als “vrijwilliger” van het jaar.
Zoals bij veel werkgroepen, koren en andere onderdelen van de locatie heeft ook de vergrijzing toegeslagen bij de tuinploeg.
Op dit moment zijn er nog maar een handvol actieve vrijwilligers die wekelijks bij elkaar komen om het nodige onderhoud uit te voeren.
Gezien hun leeftijd en het aantal uren dat zij op dit moment bezig zijn om alles te onderhouden hebben zij besloten om met ingang van 1-01-2016 te stoppen met de tuinploeg.
Een aantal jaren geleden hebben zij ook al een oproep gedaan voor nieuwe vrijwilligers, maar helaas is daar niet op gereageerd.
Het gevolg is nu dat er vanaf 1-01-2016 geen wekelijks onderhoud meer plaats zal vinden in de tuin en op het kerkhof.
Dit is dus eigenlijk geen oproep maar meer een noodkreet aan alle inwoners van Varsselder, Veldhunten en omstreken om een paar uur van hun tijd te willen steken in het noodzakelijk onderhoud van de tuin en het kerkhof. Dit hoeft natuurlijk niet iedere week en wanneer er zich voldoende mensen aanmelden betekent dit misschien een aantal uurtjes per maand.
Iedereen die de kerk en het kerkhof te Varsselder een warm hart toedraagt verzoeken wij om zich te melden bij Hans Bruins (0315) 63 22 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De locatieraad.