Beide kerstdagen is de kerk geopend voor een bezoekje in sfeer aan het stalletje en het knik-engeltje.

Woensdag 23 dec : lichtjestocht met Start en Afsluiting vanuit de kerk
Starten kan tussen 17 en 18 uur.

Meer over de lichtjestocht

Tijdens de Kerstlichtjestocht waant u zich even terug in de tijd dat het kindje Jezus werd geboren. Stel dat het 2015 jaar geleden allemaal in Varsselder gebeurd was. Hoe had het eruit gezien ?
Tijdens een route van ca. 1 kilometer loopt u met een lichtje door het kerstverhaal en ontmoet zo Romeinse soldaten, de Wijzen uit het Oosten, Jozef en Maria en vele anderen uit het Bijbelse kerstverhaal. De route wordt verlicht door vele kaarsjes gemaakt door de kinderen van de basisschool en de fragmenten uit het kerstverhaal komt u vanzelf tegen. Aan het einde in de kerk is er nog de warme chocomelk waar u al luisterend naar kerstliederen van kunt genieten. In de kerk staan bovendien dit jaar meerdere kerstgroepen uitgestald. Van heel vroeger tot nu, uit eigen plaats maar ook uit bv India. Bij de Kerstlichtjestocht beleeft u een sfeervolle start van de kerstdagen.
Deze tocht is voor iedereen goed te doen. Met name voor de kinderen, maar zeker ook hun ouders, en grootouders , buren vrienden .....iedereen is welkom.
We hopen u te zien op 23 december tussen 17.00 en 18.00 uur in de Kerk. En heeft u ook een mooie kerstgroep die u op deze dag wilt laten zien, neem dan gerust contact op met iemand van de organisatie.
We houden u tzt op de hoogte via de dorpssite en het mededelingenbord bij de kerk.