VARSSELDER - Het spektakelstuk van Omroep Gelderland waarbij team uit verschillende Gelderse dorpen streden om de eer en een mooi geldbedrag kreeg een mooi einde. Het team uit Varsselder mocht een bedrag van 860 euro besteden aan het doel waarvoor gestreden werd: de dierenweide.

“Dat bedrag hebben we volledig besteed aan mens en dier. Zo hebben we een wc kunnen maken voor de vrijwilligers die anders naar huis zouden moeten gaan om een plasje te doen. Maar ook hebben we voor de dieren divers voer aangekocht. Al met al een mooi bedrag dat goed besteed is”, liet het bestuur weten.
De Dierenweide in Varsselder geniet een brede belangstelling, ook vanuit omliggende dorpen komen veel bezoekers met regelmaat even een kijkje nemen. De reden: het gemoedelijke karakter en de opa’s en oma’s kunnen met hun kleinkinderen genieten van de geitjes, konijntjes, varkentjes. Spelenderwijs kennis maken met dieren en kinderen het respect bijbrengen voor dieren.
De Dierenweide is supertrots op het vele werk dat wekelijks door alle vrijwilligers verzet wordt en de vele bezoekers die genieten van de rust, dieren en de mooie ligging van de Dierenweide midden in het dorp.

https://www.geldersepost.nl/nieuws/maatschappij/431324/cheque-omroep-gelderland-besteed-aan-mens-en-dier