Kermis voorgloeien copy

"Kermis veurglui’j-avond” met Fanfare St. Gregorius.

Een titel die we niet vaak tegen komen. Enige uitleg is dan ook op z’n plaats en is vrij eenvoudig. Zo tegen het eind van het verenigings seizoen begint iedereen te denken aan een “vakantie borrel”, “vakantie inluiden” en “de laatste repetitie of training van het seizoen”.  Dit is dan meestal een avond dat iedereen goed gemutst is en ontspannend het seizoen wil gaan afsluiten en zich gaat opmaken voor de aanstaande Kermis 2017.

Dit zijn precies de ingrediënten om er op maandagavond 19 juni in ’t Dorpshuus van Varsselder Veldhunten, een gezellige avond van te maken. Het fanfareorkest van St. Gregorius zorgt voor vrolijke muziek. Niks geen zware kost maar pure ontspannende en luchtige muziek met bekende rock- en pop nummers. Er is mooi zomerweer besteld en als dat uitkomt gaat het orkest op het terras zitten. Mocht het minder mooi weer zijn dan spelen zij binnen.

De avond is een opstart, noem het maar “veurglui’jen”, naar de kermisdagen van 24, 25 en 26 juni. Verhalen en anekdotes van de kermis  van vorig jaar ophalen en vooruit kijken naar  de kermis van dit jaar. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Om 19.30 uur is de aanvang. Tijdens de afterparty zullen vele kermis hits te horen zijn.