Evergreen 2017

Fanfare St. Gregorius kan terugkijken op een uiterst geslaagd Evergreen Concert.

Op zaterdagavond 8 april was ’t Dorpshuus op een prachtige wijze aangekleed. Met oude LP’s, singles, oude radio’s en platenkoffers waande men zich direct in een oude muziekwinkel met “Evergreen” gehalte.

De muziek keuze van het fanfareorkest was uitstekend met oude hits van o.a. Demis Roussos, Abba, Neil Diamond en nog vele anderen. Herkenbare en nostalgische muziek, op een keurige en verdienstelijke manier gespeeld. De slagwerkgroep verraste het publiek met drie afwisselende nummers. Het niveau van de slagwerkers blijft maar stijgen en de nummers werden voortreffelijk gebracht. Dat gold ook voor het jeugdorkest. Op een speelse manier zorgde zij er voor dat bij sommige nummers, het publiek keurig mee deed. Tijdens deze avond werd Anouk Wissing gehuldigd voor haar 12,5 jarig jubileum. Daarnaast werden de muziekschool leerlingen in het zonnetje gezet voor hun behaalde diploma’s. Nathal Jansen voor het D-diploma, Sabien Jansen en Lian Sprenkeler voor het C-diploma, Dewi Sprenkeler voor het B diploma, Senne Ditters en Merle Kuster voor het A-diploma. Merle ontving haar A-diploma met onderscheiding. 

De avond werd gezellig afgesloten met een after party waarbij de Evergreen Hits nog lang op de achtergrond te horen waren.

Foto's, door Nico Marcus gemaakt, zijn hier te bekijken.