Speculaasactie Fanfare 17 en 18 november 2023.

Op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november zal Fanfare St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten weer haar jaarlijkse Speculaasactie houden. De koeken worden gebakken bij bakkerij Heyerman. De opbrengst van de actie gaat naar de jeugdopleiding. De fanfare biedt enkele gratis muzieklessen aan om spelenderwijs kennis te maken met de verschillende instrumenten. Ook is de actie bestemd voor de aanschaf van nieuwe instrumenten.

Vrijdagmiddag vanaf 17:30 uur en zaterdag overdag, kan men leden van het fanfareorkest aan de deur verwachten. De muziekvereniging heeft er voor gezorgd dat de prijzen van de speculazen niet omhoog zijn gegaan. Eén zakje heerlijke speculaas koeken kost € 4,00 en twee zakjes worden voor de actieprijs van € 7,50 aangeboden. Ook dit jaar is het mogelijk om met een QR-code te betalen. Vorig jaar was dit een enorm succes.

Er wordt niet alleen in Varsselder Veldhunten verkocht, maar ook in de omliggende dorpen. Tevens kan men, op vrijdagmiddag en op zaterdag overdag, in ‘het Dorpshuus’ in Varsselder terecht om speculaaskoeken te kopen.

Speculaas 2023