Jonge zangtalenten uit Varsselder stelen de show bij Music Together 5

Afgelopen vrijdag- en zaterdagavond stonden de Music Together 5-concerten van fanfare muziekvereniging St. Gregorius te Varsselder op het programma. Het unieke concept, waarbij plaatselijke zangtalenten worden begeleid door het orkest en bandleden was een groot succes. Absolute hoogtepunten waren de jonge zangtalenten uit Varsselder-Veldhunten die met gedrevenheid, kwaliteit en enthousiasme de show wisten te stelen. Stuk voor stuk virtuozen waar we in de toekomst nog veel van zullen gaan horen.
Ook de zangers en zangeressen uit het eigen orkest baarden opzien. Ze stapten letterlijk uit hun comfortzone tussen het orkest om de voorgrond van het podium te betreden en verrasten daar het publiek met hun performance. De afwisseling in het programma was groot: gevoelige ballads als ‘Old and wise’ werden gevolgd door ruige rocknummers als een Deep Purple medley en swingende popnummers als ‘Can’t stop the feeling’. Het orkest, onder leiding van Bas Koolenbrander, heeft weer muzikale hoogstandjes laten horen. Op de achtergrond werden subtiele beelden en filmpjes geprojecteerd, wat het geheel helemaal afmaakte.
Na maanden van voorbereidingen was ’t Dorpshuus twee avonden vol bezet met een publiek dat met volle teugen heeft genoten. Een mooie opsteker voor al het harde werk van het orkest, de band, de zangers en zangeressen. Waar een klein dorp groot in kan zijn!

De foto's, gemaakt door Nico Marcus zijn HIER te bekijken.

Van de twee concerten zijn opnames gemaakt en hier wordt een professionele registratie van gemaakt. Deze is te bestellen (€ 8,00) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MT5 2023