Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 2023 staat de vijfde editie van Music Together op het programma. De concerten vinden plaats in 't Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten, aanvang is 20.00 uur.
Let op:
Voor de vrijdag avond zijn er nog een beperkt aantal zitplaatsen van € 15,00 euro te verkrijgen. Enkele staplaatsen zijn voor beide avond nog verkrijgbaar voor € 12,50 euro te verkrijgen.
 
Kaarten zijn hier verkrijgbaar voor de vrijdagavond: 
 
Voor de zaterdagavond zijn nog kaarten hier verkrijgbaar:
 
Ze zijn ook te bestellen bij Petra Ditters op nummer 06-47557631.
 
 
Het 50-jarig bestaan van St. Gregorius was in het jaar 2000 aanleiding voor een bijzonder initiatief en zo ontstond het Music Together concert. De fanfare uit Varsselder-Veldhunten beklom samen met plaatselijke muzikanten, zangers en zangeressen het podium om pop- en rocknummers uit te voeren. Nadat enkele jaren door corona de concerten niet door konden gaan, staat nu op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 2023 de vijfde editie van Music Together op het programma. De fanfare belooft ook dit jaar weer flink uit te pakken.
Het concept is hetzelfde als de vorige edities. Het fanfareorkest wordt aangevuld met een band; een gitarist, een basgitarist en een toetsenist. Deze muzikanten begeleiden de ongeveer vijftien zangers en zangeressen, met roots uit Varsselder-Veldhunten. De namen van de zangers en zangeressen blijven nog even geheim. Evenals het programma. Wel kunnen we verklappen dat het publiek kan gaan genieten van bijzondere nummers, van evergreens tot hedendaagse hits en van gevoelige ballads tot aan ruige rock muziek.
Het bijzondere aan Music Together is dat de nummers niet zomaar gespeeld worden. In elk liedje gebeurt wel iets, er zit overal iets in wat het publiek zal verbazen. Of het nu de uitvoering van het nummer is, de zang of de projectie van beelden op de achtergrond of een spetterende lichtshow. De lat wordt steeds hoger gelegd en er is een belangrijke rol weggelegd voor interim dirigent Bas Koolenbrander. Hij gaat het geheel in goede banen leiden. Iedereen heeft er waanzinnig veel zin in en het fanfareorkest, bandleden, zangers en zangeressen gaan zich van hun beste kant laten zien en horen. MT5Regio8
MT4
mt4 2mt4 3mt4 4