Op een mooie en zonnige zomeravond hebben leerlingen van de basisschool samen met fanfare St. Gregorius een geslaagd mini concert gegeven. Het was de afsluiting van een project waarbij leerling tijdens zeven klassikale lessen een bugel of trompet leren bespelen. Het een samenwerking tussen de basisschool, muziekdocent van de muziekschool, fanfare en dirigent Gerjo Seesink.

Het doel van dit project was om kinderen bekend te maken met enkele instrumenten die in een fanfare bespeeld worden en hen te enthousiasmeren voor muziek maken in groepsverband. En dat is zeer zeker gelukt. De leerlingen hadden veel plezier in het muziek maken en vertoonden hun vorderingen maar al te graag aan hun ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Het terras van ’t Dorpshuus was tot de laatste plaats gevuld.

Het fanfare orkest zorgde voor zomerse klanken met onder andere medleys van  André Hazes en Guus Meeuwis. Ook werden de nieuwe marsen Smoke on the Water en Mamma Mia gespeeld. Een erg leuk concert en afsluiting van het seizoen.  Foto’s, gemaakt door Nico Marcus zijn HIER te bekijken.

De muziekvereniging hoopt dat de kinderen de lessen met veel plezier hebben gevolgd. Voor de kinderen die verder willen gaan met les op een blaasinstrument biedt de fanfare hen de mogelijkheid om met ingang van het nieuwe schooljaar te starten met muziekles op een instrument.  Voor meer informatie en vragen kan men contact opnemen met:

Leonie Harmsen (voorzitter): Hoofdstraat 48C Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Anouk Tersteeg (bestuurslid): Dijkweg 12 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Fanfare St. Gregorius wenst iedereen een fijne zomervakantie toe!

PR 2022