Muzikale wereldreid apr 2018 copy

 

Op zaterdagavond 21 april a.s. geeft Fanfare St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten haar voorjaarsconcert. Onder leiding van Gerjo Seesink neemt het orkest het publiek mee op een muzikale wereldreis. Ook het jeugdorkest en de slagwerkgroep zullen deelnemen aan deze gevarieerde muziekavond.


Budapest, Leningrad, Antarctica, maar ook Spaanse kustplaatsen en de Jungle komen langs tijdens het concert. Het geheel zal op een luchtige en vrolijke manier aan het publiek gepresenteerd worden waarbij de humor niet uit het oog wordt verloren. Ook het jeugdorkest zal onder leiding van reisleider Gerjo Seesink een muzikale reis ondernemen. De slagwerkgroep sluit eveneens aan bij het reisgezelschap door onder andere Holiday for drums uit te voeren. Natuurlijk worden de jubilarissen van deze avond ook in het toepasselijke zonnetje gezet. Een bijzonder optreden is er van Vera Sprenkeler, zij speelt op bugel namelijk het solostuk Rhapsody for Flugelhorn. Dit nummer zal Vera ook ten gehore brengen tijdens het openbare D muziekexamen op 20 april, waarbij ze tevens wordt begeleid door de Fanfare.


De muziekvereniging slaat een nieuwe weg in voor wat betreft de muziekkeuze tijdens de concerten. Ideeën en suggesties van de jeugdleden komen nu ruimschoots aan bod. Tijdens dit concert komt dit al tot uitdrukking met nummers als Snow van de Red Hot Chili Peppers en Hey Brother van Avicii.
Iedereen is van harte welkom in ’t Dorpshuus in Varsselder Veldhunten, waar de enthousiaste orkesten je meevoeren van noord naar zuid en van warm naar warmer. Aansluitend kan men van deze intense trip bekomen met een fris drankje.
Om 20:00 uur begint de reis in ‘t Dorpshuus en de toegang is gratis.

 

 

 

Voorjaarsconcert  PR 2018

Delen