Back to Top

Agenda

Hieronder een greep uit de concerten waar de Fanfare medewerking aan heeft verleend. Voor geplande activiteiten, zie de dorpskalender en rubriek nieuws

 

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 2023 heeft de Fanfare weer een Music Together concert gegeven. Dit concert was na 7 jaar eindelijk weer uitgevoerd na vele repetities door de leden van de fanfare samen met een enthousiast team zangers en band onder leiding van interim dirigent Bas Koolenbrander. De foto's, gemaakt door Nico Marcus zijn HIER te bekijken.


Op zaterdagavond 1 juli 2023 hebben leerlingen van de basisschool samen met fanfare St. Gregorius een geslaagd zomerconcert gegeven. Het was de afsluiting van een project waarbij leerlingen tijdens zeven klassikale lessen een bugel of trompet leren bespelen. Het is een samenwerking tussen de basisschool, muziekdocent van de muziekschool en de fanfare.

Op deze avond werd er stilgestaan bij het afscheid van dirigent Gerjo Seesink en kon het publiek voor het eerst kennis maken met de interim dirigent Bas Koolenbrander. Ook ontving de muziekvereniging van de Club van Honderd, een bedrag van zevenduizend euro voor de aanschaf van twee nieuwe sousafoons. Daarnaast werden Jelle Boland en Vera Sprenkeler gehuldigd voor hun 12,5 jarig lidmaatschap en ontving Ronja Bruens een schildje voor haar behaalde A-examen.  Maarten Wijkamp werd benoemd tot erevoorzitter en ontving een zilveren speld van de KNMB. Na 20 jaar voorzitterschap is hij opgevolgd door Leonie Harmsen.

Foto’s, gemaakt door Fedda Teunter zijn HIER te bekijken.


Fanfare St. Gregorius heeft op zaterdag, 12 november 2022, deelgenomen aan het muziekconcours in Enschede. Uitkomend in de vierde divisie, kreeg het orkest 81,25 punten. Dit resulteerde in een knappe eerste prijs.

 


 Op 4 juli 2022, een mooie en zonnige zomeravond, hebben leerlingen van de basisschool samen met fanfare St. Gregorius een geslaagd mini concert gegeven. Het was de afsluiting van een project waarbij leerling tijdens zeven klassikale lessen een bugel of trompet leren bespelen. Het een samenwerking tussen de basisschool, muziekdocent van de muziekschool, fanfare en dirigent Gerjo Seesink.   Foto’s, gemaakt door Nico Marcus zijn HIER te bekijken.