Al jaren zijn we bezig met de overstap naar een cashless Dorpshuus, hiervoor is oa ook input aan alle verenigingen en gebruikers van 't Dorpshuus gevraagd. De belasting voor het bestuur en fors oplopende kosten voor het storten van contanten zijn redenen om deze overstap nu te gaan maken.
Nu we na de lockdown weer open zijn sinds afgelopen woensdag, willen we deze stap nu ook door gaan voeren. Er is nog een overgangsperiode van een maand, maar per 1.3.2022 kan er niet meer contant betaald worden in ’t Dorpshuus.

Per 1.3.2022 zijn er de volgende manieren om te betalen:

  • Met munten
  • Pinnen
  • Mobiel betalen via de Knip app

Dit laatste is een nieuwe mogelijkheid van betalen en een extra functie in ons kassasysteem. Met deze vorm van betalen is het ook mogelijk om digitale potjes te maken en zo als groep te betalen. Iedereen die deze nieuwe optie al wil testen kan dit nu al doen door de app te installeren (zie links hieronder) en de informatie te lezen die te vinden is via onderstaande link. Via de app kan dan via de mobiel via het scannen van een QR code betaald worden.

Hieronder is een link met instructies voor het installeren van de app en het aanmaken van een groepsrekening:

Knip app: hoe werkt het? - Dorpswebsite Varsselder-Veldhunten (varsselderveldhunten.nl)

Knip app voor iOS
Knip app voor Android

Voor vragen kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.