NL Doet bij Stichting Dierenweide Varsselder Veldhunten

Vandaag heeft de dierenweide in Varsselder weer meegedaan aan NL Doet.
De bedoeling was om de tunnel te voorzien van een nieuwe houten bekleding. Aangezien er een groot aantal vrijwilligers vanmorgen aanwezig waren, maar liefst 27 vaklui, was deze klus een fluitje van een cent.
Uiteraard waren er nog genoeg andere klussen. Zo werd er in de weide het verharde gedeelte ook uitgebreid. De materialen waren gelukkig al aanwezig maar het bestuur had het niet voorzien dat ook dit vandaag gerealiseerd kon worden. Zo blijkt maar weer, “vele handen maken licht werk”. Het bestuur en de beheerders zijn ontzettend blij dat vanmorgen zoveel vrijwilligers aanwezig waren. Zo werd er veel werk uit handen genomen.
Wat ook nog eens bleek dat het ontzettend gezellig was om zo eens een dag samen te klussen. De dag werd begonnen met een kop koffie en tussendoor tijdens de broodnodige pauzes was er ook genoeg voor de inwendige mens. De broodjes kroket en frikandellen smaakte goed. Als afsluiting een biertje maakte de dag compleet.
Toevallig kreeg vandaag ons varken 8 biggen. Reden genoeg om een dezer dagen de veel bezochte dierenweide met eigen ogen te komen aanschouwen.

Alle aanwezige vrijwilligers ontzettend bedank voor de geweldige inzet deze dag.

Bestuur en beheerders Dierenweide Varsselder

Via onderstaande link zijn foto's te bekijken die gemaakt zijn door Nico Marcus.

https://myalbum.com/album/4AxQrxtiQfPK/?invite=6e889618-a1ed-47c2-8528-52ca1c709c96