Met een groot enthousiasme is de Sint vanmiddag onthaald in Varsselder-Veldhunten. Sinterklaas en Pieten arriveerden met paard en wagen bij de Orjanje Boom waar de fanfare en het Gilde al klaar stonden. Kinderen met ouders, opa's en oma's en vele anderen stonden vol spanning te wachten op de Goedheilig man. 

Na een welkoms woord werd er door het Gilde en fanfare een vaandelhulde gegeven aan de Sint. Na deze plechtigheid ging de fanfare en het Gilde voorop in de optocht door het dorp met als eindstation het Dorpshuus.

In het goed gevulde Dorphuus werden de aanwezigen vermaakt met een spetterende playbackshow, maar liefst 8 optredens hebben we gezien. En natuurlijk mag het jongens tegen de meisjes spel niet ontbreken, waarbij soms letterlijk en figuurlijk het podium werd afgebroken door het enthousiasme van iedereen.

Aan het eind van de middag werden de Sint en zijn Pieten bedankt en in een polonaise uitgezwaaid door alle aanwezigen. Nog even een tractatie van de Sint en de middag was weer voorbij helaas.

Iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan deze geweldige middag.

Klik de link aan die je hieronder ziet en kijk naar de foto's die gemaakt zijn door Nico Marcus.

Met vriendelijke groet,

Het Actie Comité 

 

https://myalbum.com/album/YG0rvoyQwYJf

 

thumb IMG 4914