Zaterdag 27 oktober organiseerden Actie Comité en toneelvereniging Kom es Kieken een griezeltocht voor jong en oud.        Alle acteurs werden geschminkt door Kim Wolters en Chantal Offenberg waardoor iedereen er professioneel griezelig uitzag!  Kim en Chantal bedankt.                                           

Na een lange en gedegen voorbereiding hadden zich er maar liefst 11 groepen aangemeld met in totaal 63 deelnemers. De tocht vertrok vanuit het Dorpshuus en ging onder andere met vervoer naar Veldhunten waar zich een bizar en eng familie drama afspeelde. Een vermoord meisje Liesje dwaalde als geest nog rond in Veldhunten en de groepen gingen op bezoek op een aantal locaties waar familileden van het meisje wanhopig waren. Waar is Liesje gebleven? En is ze vermoord? En door wie?  

Al met al duurde de tocht zo'n bijna 1 1/2 uur waarna de groepen uiteindelijk veilig aankwamen in het Dorpshuus. Maar of alle vragen ook beantwoord zijn is nog maar de vraag er werd door alle deelnemers nog flink gespeculeerd wat er zich allemaal had afgespeeld. 

Na afloop nog een gezellig samenzijn in ons Dorpshuus en werden er nog wat foto's gemaakt die hieronder nog te zien zijn. Iedereen bedankt voor de prettige samenwerking en alle enthousiaste reacties.

Namens Actie Comité en Kom es Kieken