Halloween 2017 geslaagd!!

Afgelopen vrijdag 27 oktober organiseerde het Aktie Comité een Halloween spooktocht voor alle kinderen uit ons dorp.

Om 18.30 werd er gestart met de onderbouw groep. Uiteraard waren alle kinderen in een mooi Halloween kostuum naar ons Dorpshuus gekomen. Onderleiding van Anne Mulder werden er enkele spelletjes gespeeld waaronder een stoelendans, voeldozen en snoephappen. Hierna vertrokken we voor een spooktocht door het dorp. Voor somminge kinderen was het de eerste keer dat ze hieraan meededen dus dat was al spannend. Maar gelukkig is iedereen weer veilig aangekomen in het Dorpshuus

Om 20.30 uur was het de beurt voor de bovenbouw kinderen. Gelukkig zat het weer mee zodat we om 21.00 uur echt konden starten met de tocht. Alle kinderen werden in groepen verdeeld en om de tien minuten gestart. De groepen kregen een opdracht om de code van de poort te bemachtigen door enkele vragen goed te beantwoorden. Maar deze code kreeg je niet zomaar, enkele gevaarlijk uitziende personen stelden deze vragen. Door angst en zenuwen in bedwang te houden werden de vragen toch goed beantwoord. Niet alleen waren er vragen maar ook obstakels die overwonnen moesten worden om zo toegang te krijgen bij de poort.

Uiteindelijk om 22.45 uur waren alle groepen weer veilig in ons Dorpshuus.

Namens het Aktie Comité willen we iedereen bedanken die meegedaan en geholpen heeft om deze spooktocht te organiseren. Ook een groot compliment voor de leden van de toneelvereniging Kom es Kieken.

 

Groeten Aktie Comité

 

halloween 2017

 

halloween 2017.1

 

 

 

Delen