Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een vrijwilligersdag van 't Dorpshuus. Als bedankje voor het vele werk dat alle vrijwilligers dag in dag uit verzetten organiseert het bestuur en de horecacommissie van 't Dorpshuus elk jaar een dag en/of avond. Dit jaar was het een middag en avond.

Na koffie en wat lekkers werd er begonnen met de middagactiviteit: een groeps escaperoomspel. Hierbij waren er 13 zwarte boxen waarin allerlei puzzels en raadsels opgelost moesten worden. De vrijwilligers werden opgedeeld in teams en het team dat de meeste boxen wisten te ontcijferen ontving een klein presentje.

Hierna werd er genoten van een heerlijk buffet gemaakt door 'huischef' Ino 😋. Voor een ieder was er wat lekkers te vinden.
Naast eten was er ook een selectie van speciaalbiertjes en konden de vrijwilligers de nieuwe cocktailmixen die tijdens de kermis dit jaar te verkrijgen zijn testen.

Vervolgens werd het avonddeel gestart waarbij dit jaar ook de partners van vrijwilligers aanwezig konden zijn.
Het geheel werd muzikaal begeleid door (huis)DJ Timo die er nog een mooi feestje van maakte tot in de late uurtjes.

Wij zijn als bestuur van het Dorpshuus dankbaar en trots met zoveel vrijwilligers en danken hen dan ook voor hun inzet de afgelopen tijd!

De foto's van de dag en avond zijn hier te vinden met dank aan Nico Marcus.