Op 15 oktober is er ’s avonds in ’t Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten weer een Oktoberfest! Op zondag 16 oktober volgt de familiemiddag ‘Spätshoppen mit Kinderspielgarten’. Volgens de Beierse traditie vieren we dit weekend de saamhorigheid en het leven.

Zaterdagavond gaan de deuren om 21:00 uur open. Vanaf 21:30 uur wordt het feest muzikaal afgetrapt door Pas op! De entreeprijs is € 5,00 per persoon. Alhoewel kaartverkoop (alleen met pin) aan de deur mogelijk is, vragen we iedereen om het liefst kaarten van tevoren via de website te kopen, omdat dit de doorstroming tijdens de entree bevorderd.

Kaarten kun je hier online kopen

Op zondag openen de deuren voor het Spätshoppen om 14:00 uur. Een gezellige familiemiddag die muzikaal gestart wordt om 15:00 uur door Dumb and Dumber (Waar je elk verzoeknummer bij in kunt dienen😊). In de sportzaal van ’t Dorpshuus staan er weer verschillende springkussens, een stormbaan (ben jij net zo goed als ons team van Zomer in Gelderland?) en uiteraard is de rodeostier voor jong en oud weer van de partij. Daarnaast kunnen alle kinderen een gratis suikerspin halen in deze ‘Kinderspielgarten’.
Toegang op zondag is gratis!

De snackkar is op beide dagen ook aanwezig en zal voor passende Oktoberfest snacks zorgen.

Alleen oranje en gele munten van ’t Dorpshuus kunnen op beide dagen worden gebruikt. Verkoop van munten is mogelijk bij de muntenbar waar geldt: alleen pinnen.

Wie graag in Beierse klederdracht wil komen is uiteraard van harte welkom, maar dat is geen vereiste.

Oktoberfest 2022