Vanaf vrijdag 6 mei ontspannende yogalessen in ’t Dorpshuus.

Vrijdag: 08.45 - 10.00 uur Easy Yoga Flow
             10:15 - 11.30 uur Yin Yoga Flow


Inge Weijers-Fisser gaat deze yogalessen met veel plezier geven, na 27 jaar werkzaam te zijn als sportinstructrice, yogadocent en personal trainer is ze begonnen met haar onderneming Yoga & Fit by Inge. Haar doel is om de deelnemers op een veilige en verantwoorde manier te laten bewegen en ontspannen zodat ze aan het einde van de les met een voldaan, energiek en ontspannen gevoel naar huis gaan.

Voel je welkom en schrijf je in voor een kennismakingsles. Inschrijven kan via de website www.yogaenfitbyinge.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Easy Yoga Flow
Tijdens Easy Yoga Flow doe je statische en dynamische houdingen met aandacht bij de ademhaling. Easy Yoga Flow is een leuke en makkelijk te volgen (Hatha Yoga) les waarbij je je spierkracht, energie en souplesse vergroot, je ervaart meer ontspanning en ruimte in je lichaam. De ademhalingsoefeningen brengen fysieke en mentale rust. Focuspunten zijn plezier en ontspanning met bewuste aandacht voor jezelf. Inge heeft de kennis om de oefeningen uitdagender of makkelijker te maken zodat deze les toegankelijk is voor een grote doelgroep.

Yin Yoga Flow
Yin Yoga is in Nederland inmiddels enorm populair om de helende en diep ontspannende effecten.
Het is een rustige vorm van yoga waar je alle tijd krijgt om bewust zoveel mogelijk spierspanning los te laten, zo wordt de diepere bindweefsels bereikt. De voordelen zijn versterken en versoepelen van het bindweefsel en gewrichten wat meer ruimte kan brengen in het bekkengebied, rug en de schouder-nekregio.
Yin Yoga brengt balans in een druk leven omdat de les in het teken staat van loslaten en ontspannen, je lichaam en geest kunnen hierdoor weer tot rust komen en opladen.
Iedereen kan meedoen met deze les, houdingen worden aangepast naar je eigen mogelijkheden. De houdingen zijn voornamelijk zittend en liggend en worden wat langer aangehouden (2-5 minuten).

www.yogaenfitbyinge.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-25297789