Binnen het bestuur van ’t Dorpshuus wordt er na de zomervakantie een plaats vrij en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Interesse om inzicht te krijgen in de organisatie van een dorpshuis en te helpen deze te verbeteren? Ervaring op te doen als bestuurslid? Te werken met een enthousiaste club mensen voor en door het dorp? Nieuwe ideeën heeft? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat doet het bestuur?

Het bestuur van ’t Dorpshuus, bestaat uit 7 personen en is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van het stichtingsgebouw.
Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de totale organisatie. We geven leiding aan de organisatie en sturen het proces van samenwerking bij de vrijwilligers onderling, gericht op het realiseren van de doelstelling. Het bestuur verdeelt onderling haar taken. We kunnen taken ook delegeren naar anderen binnen de organisatie, waarbij de eindverantwoordelijkheid ligt bij het bestuur.
Wij vergaderen als bestuur meestal één keer per maand. De commissies en het dagelijks bestuur houden daarnaast ook nog aparte vergaderingen. De vergaderingen sluiten we altijd af met een drankje in ’t Dorpshuus.

Naar wie zijn we op zoek?

Iemand die:

  • affiniteit heeft met de lokale gemeenschap van Varsselder-Veldhunten in het algemeen
  • het vermogen heeft om het algemene belang voor te laten gaan t.o.v. mogelijke verenigingsbelangen
  • goed kan samenwerken
  • inzicht heeft in financiële, organisatorische en beleidsmatige zaken
  • die (bij voorkeur) ervaring en/of kennis heeft met/van gebouwonderhoud en beheer

Heb jij interesse?
Stuur dan voor 31 mei 2022 een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen z.s.m. contact met je op.